maandag 3 oktober 2016

Dag 1

Beste iedereen,

We hebben een superleuke dag achter de rug. Na een veilige en vlotte busrit kwamen we tijdig aan in de Hoge Duin.We hadden natuurlijk het zonnetje "geschaakt". Na ons tussendoortje speelden we een duinenspel. Iedereen deed zijn uiterste best en liep de longen uit zijn lijf. Een extra proficiat voor de klas van juf Natacha die won met 154 kaartjes!

We keerden terug naar ons domein om in het stralende zonnetje onze boterhammetjes (of sandwiches voor de gelegenheid;)) op te eten. De kinderen kregen opnieuw ruim de tijd om zich uit te leven op de speeltuin.

Daarna werden de leerlingen opgesplitst. De leerlingen van meester Wilfried en juf Liese-Lotte gingen op weg naar 'de Doornpanne'. Eerst mochten de leerlingen kort een kijkje nemen in het museum vooraleer ze op verkenning trokken met de gids. We zagen bijzondere planten, aaiden lieve paardjes en hielden ons bezig met ezel-spotting.  Het ritje met de kusttram was een leuke extra!

De leerlingen van juf Natacha en juf Sabine trokken naar het strand voor een wedstrijdje zandkastelen bouwen en strandspelletjes. We speelden varianten op het kubb-spel, het ons allen bekende petanque en ook de stagiaires gaven het beste van zichzelf.

Terug thuis werden de kamers positief onthaald, de douches uitgebreid getest en kregen we een lekkere maaltijd voorgeschoteld. Momenteel is het een gezellige drukte terwijl onze schatjes kaartjes schrijven naar jullie. Straks vertrekken we nog op zaklampentocht door de duinen. Spannend he?! Dan stoppen we onze schatjes onder de wol en wensen we ze mooie dromen toe!

Vele zonnige groetjes,
juf Natacha, meester Wilfried, juf Sabine, juf Liese-Lotte, juf Kathelijne, juf Silke, meester Luc, juf Eline en juf Kelly.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten